מרדדות בצק (פותחות) אנכיות

תיאור

מרדדות בצק משתמשות במערכות גלילים לרידוד ופתיחה של בצקים, בעיקר לפיצה ולפאי. לחלק מהדגמים יש אפשרות שימוש גם לאמפאנאדאס ולפסטה. המרדדות מסייעות ברידוד בכמויות גדולות ובתיעוש עבודת הרידוד ומתאימות לשימוש בפיצריות ובמטבחים המייצרים מוצרי בצק בכמויות גדולות. בתהליך הרידוד הבצק לא מתחמם ולפיכך המאפיינים שלו לא משתנים. העובי והקוטר של הבצק ניתנים לקביעה ע"י המשתמש.

אנו משווקים מספר סוגים של מרדדות אנכיות שולחניות בעלות גליל אחד, בעלות שני גלילים זוויותיות ובעלות שני גלילים ישרות. המרדדות בנויות נירוסטה במלואן תוצרת XTS ו-Pizza Group - איטליה.

להלן מגוון הדגמים:

שם הדגם (פיקוד אנאלוגי) מידות חיצוניות (ס"מ)
גובה עומק רוחב
פאזות משקל

ROLL40

73 53 53
2
37

ROLL40TA

67 53 53
2
40

RM42TA

73 53 53
2
35

M35A

45 40 50
2
30