ציוד למסעדות – דוכני מזון – הדור הבא

דוכני מזון הטרנדים החמים של השנים האחרונות.
הם כוללים את היתרונות הגדולים של מיקום מרכזי ונהדר בתוך הקניונים, בטיילת ליד הים או במגוון מקומות אחרים שבהם יש אנשים רבים המסתובבים במקום.
מלבד המיקום המרכזי הם חסכוניים בעלויות באופן יחסי לחנות/מסעדה:
תשלומי החשמל פחותים בהרבה, הארנונה פחותה, דמי הניהול והשכירות יהיו פחותים יותר וכמובן ניתן ליהנות בדרך כלל מהעובדה שהעסק הוא בשטח פתוח ולא סגור כמו בחנות כך שלקוחות יכולים לעבור מ4 כיווני אוויר מה שנקרא.
אנשים מאוד אוהבים דוכנים: החל ממיצים טבעיים, דוכני גלידות, דוכני מזון, קינוחים ועוד.
הדוכנים של היום הם ממש לא הדוכנים של פעם.

דוכני מזון בשנת 2021 – לא מה שהיה פעם:

דוכני מזון בשנת 2021 משתמשים בציוד של מסעדות לכל דבר ועניין.
דוכני מזון של היום משקיעים בנראות, במיתוג ואם הדוכן מוצלח מקימים אפילו רשת של דוכנים דומים בקניונים ובמקומות נוספים.
דוכן מזון איכותי כולל מקררים, מקפיאים וציוד שלא מבייש אפילו מסעדה טובה.
כמובן שאלה מוגבלים יותר מבחינת המקום ולכן דרוש תכנון קפדני, חכם ולעתים יצירתי אולם בדרך כלל שטח הדוכן מספיק לכל צרכי העסק, לכלים ולמכשור המתאימים כדי להפיק את
המזון הנדרש.
ציוד מומלץ לדוכני מזון:
  • מקררים ומקפיאים – כל עסק בתחום הקולינריה צריך מקרר/מקפיא או יותר מאחד.
    כיום יש מגוון רחב של אפשרויות ממקררים ומקפיאים רגילים, דרך חדרי קירור, מקפיאים/מקררים שהם גם דלפק או שולחן הכנה של האוכל ועוד.
    בדוכן אין הרבה מקום ולכן כדאי יהיה לרכוש מקררים/מקפיאים המתאימים גם לשימוש נוסף על הדרך אך מצד שני שיתאימו לצרכים שלכם.
    כמובן שכדאי לברר שאלה ניתן לוויסות מכוון של הטמפרטורה כדי להתאימם לצרכים שלכם.
  • דלפקים מיוחדים ותצוגה – ישנם דלפקים שעליהם עובדים ומכינים את האוכל, מקבלים את הלקוחות בקופה ועל הדרך גם בהמשך הדלפקים הללו ניתן לשלב מתקני תצוגה חמים/קרים בהתאם לסוג המזון שאתם מוכרים בדוכן.
    יש גם דלפקים הכוללים באופן מובנה את שטח התצוגה וכך ניתן לחסוך במקום נוסף.
  • שייקרים ומיקסרים – כמעט בכל דוכן יש שייקר או מיקסר, מעבד מזון או ציוד אחר הקשור בערבוב וערבול מזון או שתיים.
  • מכונות ברד/שתייה – מסחטות פרי הדר, מכונות ברד, מכונות לימונדה, מכונות לשתייה קרה אחרת ועוד.
  • גרילים ופלנצ'ות – אם הדוכן מגיע על האש או מיני מזונות הנדרשים בטיגון על הפלנצ'ה, על הגריל וכו' תצטרכו כאלה וכמובן באזור שאינו מסכן את הלקוחות או העוברים והשבים ליד הדוכן.
  • מכשירי מזון מהיר – צ'יפסרים, בלנדרים, מכונות להכנת קרפ/וופל בלגי, מכונת פופוקורן, טוסטרים ועוד.
  • ציוד נוסף – מחבתות, סירים, סכינים, כלי הגשה, כלי עבודה שונים ועוד.
 

היכן כדאי לקנות?

ציוד למסעדות, ציוד לדוכני מזון וכל מה שאתם צריכים כדי להפעיל את עסק המזון שלכם תוכלו להיכנס לאתר של ב.פ.ר, להתרשם מקטלוג המוצרים החדש והמגוון באתר ולבחור מבין מאות פריטים את כל מה שאתם צריכים להפעלת המטבח שלכם.
באתר תוכלו למצוא את כל המוצרים שרשמנו כאן למעלה ועוד הרבה אחרים. הכול במקום אחד ובמחיר מיוחד כך שלא תצטרכו לחפש במקום אחר.
החברה פועלת מזה שנים רבות בתחום ומייבאת את מכשירי החשמל והציוד למסעדות ולדוכנים ברמת האיכות הגבוהה ביותר.
באתר תוכלו למצוא מגוון רחב של פריטים עם אפשרויות שונות ובמחירים שונים כדי שתוכלו לבחור את אלה המתאימים לכם ביותר מבחינת אפשרויות הכנה, מחיר וכמובן גודל המכשיר והמיקום המתאים לו בעסק שלכם. לפרטים נוספים וייעוץ עם הצוות המקצועי שלנו אנא הרגישו חופשי לפנות אלינו באתר או בטלפון ונשמח לעמוד לשירותכם.
לקטלוג המלא של ציוד למסעדות >>