כשכולם עובדים מהבית – המטבחים המוסדיים ממציאים עצמם מחדש ומזמינים ציוד מתאים

בתקופה שבה כולם עובדים מהבית או נמצאים בחל"ת המטבחים המוסדיים שהיו פעם פעילים מדי יום כל היום, מוצאים את עצמם לפתע מחוסרי עבודה או בעלי עבודה פחותה ביותר.
כוח אדם מצומצם, בקושי חלק מהמכשירים פעילים, המון חומרי גלם נזרקים בשל בלאי ונראה שהמטבחים המוסדיים חייבים לשנות את הדרך שבה הם פועלים על מנת להרוויח כסף וכמובן לפעול מחדש.
כיצד זה קורה? רוכשים ציוד חדש, משפרים את שירות המשלוחים, מקדמים את פרסום שירותי המשלוחים ועוד.

למה כולם החלו לעבוד מהבית בתקופה הזו?

במהלך שנת 2020 פרצה מגפת הקורונה ונחשבה למגיפה עולמית.
הווירוס הבעייתי פעם בחייהם של הרבה אנשים ומאות אלפי אחרים חלו בנגיף.
בשל עובדה זו הממשלה הטילה על האזרחים סגר מספר פעמים במהלך השנה.
עסקים רבים נפגעו, מעל מיליון אנשים יצאו לחל"ת או פוטרו מעבודתם, עסקים רבים גם נסגרו ורוב המשק נפגע אנושות. אנשים רבים אם כן החלו לעבוד מהבית: לחפש הזדמנויות לייצר הכנסות מהבית על ידי הכנה ומשלוחים של אוכל, מכירת מוצרים דיגיטליים, לימודים אונליין, הופעות אונליין, שירותי פרילנס ועוד.
כאשר כולם עובדים מהבית על המטבחים המוסדיים להתאים את עצמם מחדש כדי להמשיך להתקיים ולהתפרנס.

כיצד מתמודדים עם זה מסעדות ומטבחים מוסדיים?

מסעדות ומטבחיים מוסדיים שונים התחילו לשווק ולקדם שירותי קייטרינג ושירותי משלוחי מזון.
הם החלו להכין יותר מנות המתאימות למשלוחים כמו מוקפצים, סושי, שניצלונים, מטוגנים למיניהם, סנדוויצ'ים ובגטים ועוד.
אלה החלו לרכוש ציוד מתקדם למטבח שיכול להפיק את המנות הנדרשות והחלו להעסיק לפחות חלק מעובדיהם על מנת לבצע את העבודה.
אותם מטבחים ומסעדות החלו לשתף פעולה עם חברות משלוחים או כאמור עם רכב/אופנוע מטעמם והחלו לספק משלוחים ללקוחותיהם.
כדי להגיע אל הלקוחות החלו להשקיע בפרסום אונליין, בעיקר ברשתות החברתיות וקמפיינים ממומנים בגוגל וזאת כדי לקדם את שירותי המשלוחים ולהגדיל הכנסות.

איזה ציוד יכול להיות שימושי?

 

יש כמה דברים שיכולים להיות שימושיים להכנת אוכל למשלוחים.
ראשית יהיה עליכם להחליט על סוג האוכל ובהתאם לכך לרכוש את הציוד.
לדוגמה אם החלטתם ללכת על בגטים במילוי כלשהו תוכלו למשל לרכוש פלנצ'ה ולהכין עליה חזה עוף ומגוון דברים אחרים.
תוכלו לרכוש מחמם נקניקיות שיהיו נקניקיות חמות ומוכנות להכנה ומשלוח, צ'יפסרים נוספים לטובת טיגון תוספות, שניצלונים ועוד.
מקרר נוסף לשתייה: בעיקר פחיות ובקבוקים של חצי ליטר. תוכלו לקנות תנור מיוחד להטפחת לחמניות ובגטים ועוד.

למידע נוסף על ציוד למטבח המוסדי >>