כשטכנולוגיה פוגשת טעם טוב

התחרות הרבה בעולם הקולינריה בישראל ובעולם בכלל דורשת מבעלי המסעדות לשפר ולהשתפר כל הזמן.
בין אם מדובר במציאה והכשרה של עובדי מטבח איכותיים, טיפוח שפים להובלת המסעדות, טיפוח כישורי הניהול והידע הקולינרי שלהם כבעלי המסעדה ועד שימוש בטכנולוגיה מתקדמת כדי להפיק אוכל טוב יותר ושירות טוב יותר ללקוחות שלהם.
כך ציוד למסעדות הפך להיות מרכיב קריטי להצלחה של כל בית עסק כיום בתחום הקולינריה ולשמחת אותם בעלי עסקים הטכנולוגיה המתפתחת מביאה עמה בשורות חדשות כל הזמן עבור מטבחים תעשייתיים.

כיצד ציוד למסעדות יכול לשקף את איכות המסעדה?

ציוד למסעדות יכול להיות כל כלי במסעדה שמשמש לבישול, אפייה או אחסון של המזון או חומרי הגלם.
משום מכך – הציוד והמכשור במסעדה שלכם צריכים להיות ברמת איכות בסטנדרט גבוה עם עמידות רבה לאורך שנים קדימה.
ציוד מתקדם יכול לשקף את איכות המסעדה שלכם על ידי האוכל שאתם מציעים ללקוחות שלכם ברמת הטריות של המזון, טמפרטורת המנה המגיעה אל שולחן הלקוח וכמובן מידת המוכנות והטעם של המנה.
מקרר תקין ואיכותי יכול לשמור על חומרי גלם בצורה טובה ויעילה יותר לאורך זמן רב יותר מאשר מקרר מקרטע או כזה בעל וותק של שנים שכבר פועל חצי כוח.
מדיח כלים חכם בעל תוכניות ניקיון שונות מאפשר להתאים את סוג הניקיון, טמפרטורת המים במדיח ואיכות הניקיון בהתאם לסוג הכלים הנשטפים וכך הלאה.

היתרונות בשימוש בציוד למסעדות ברמת איכות גבוהה:

  • עמידות המכשירים לאורך שנים רבות – מה שעוזר גם לצמצמם בעלויות של מכשירים חדשים. ציוד למסעדות ובעיקר תנורים, מקררים ומכשירים חשמליים תעשייתיים אינם זולים במיוחד ובמיוחד לא האיכותיים שבהם לכן עדיף להשקיע מעט יותר ולחסוך בטווח הארוך.
  • פונקציות מתקדמות יותר לבישול, אידוי, אפייה, ניקיון ועוד.
  • שימוש מתקדם ונוח יותר באמצעות צגים דיגיטליים ובחלק מהמכשירים גם מסך טאצ'.
  • הפקת אוכל טעים יותר בשל עבודה מדויקת יותר עם חומרי הגלם.
  • ועוד...

האם לקנות חדש או יד שניה?

כעת השאלה הנשאלת היא האם לקנות ציוד חדש למסעדה או לרכוש מוצרים יד שנייה.
אין ספק כי ציוד חדש הוא התשובה כיוון שבמוצרים יד שנייה אינכם יודעים על איזה אורח חיים של מוצר אתם עשויים ליפול.
תארו לכם שרכשתם מדיח כלים תעשייתי בן 5 שנים ותוך מספר חודשים הוא כבר מתקלקל.
אין לכם אחראיות, אין עם מי לדבר והכסף הלך סתם. גרוע מכך – תצטרכו למצוא מדיח שיתאים בגודלו למדיח הקודם.

חסכו לעצמכם את עוגמת הנפש הזו ורכשו ציוד למסעדות בסטנדרט גבוה. צרו קשר לפרטים
נוספים, התייעצות ו/או בחינת קטלוג המוצרים שלנו.

למידע נוסף על ציוד למסעדות >>

ציוד למטבח התעשייתי >>